На Луганському напрямку бойовики порушили перемир’я 4 рази

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
фото: ukr-online.com

За минулу добу загиблих або поранених в результаті бойових дій у лавах українського війська немає. Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення залишається на низькому та середньому рівні. На Луганському напрямку бойовики порушили перемир’я 4 рази.

Інформує ІАЦ РНБО.

Луганський напрямок

Бойовики порушили перемир’я 4 рази. Місцями цих порушень були Кримське, Лобачеве та Станиця Луганська. У середньому кожен з сеансів ворожого вогню тривав півгодини. З озброєння ворог застосовував гранатомети та стрілецьку зброю. Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Донецький напрямок

Районом основних бойових дій лишається Авдіївка з її околицями. Тут бойовики минулої доби систематично порушували тишу відкриваючи вогонь з легкого озброєння у бік позицій сил АТО.

Також зберігається напруженою обстановка на північних околицях Горлівки – у Зайцевому та Майорську. Тут вчора бандформування обстрілювали наші укріплення зі стрілецької автоматичної зброї як вдень, так і вночі.

Усього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 14 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Бойовики порушили перемир’я двічі, обстрілявши після заходу сонця наші рубежі оборони поблизу Водяного. При цьому ворог застосовував легке озброєння.

Днями у Кременчуці Співробітники СБУ затримали «екс-директорку» Луганського патронного заводу, на потужностях якого виготовлялися боєприпаси для бойовиків

Правоохоронці встановили, що громадянка України займала посаду виконуючого обов’язки директора заводу з червня 2014 року. Затримана, зокрема, провела інвентаризацію наявних боєприпасів та організувала виготовлення нових партій, які окупанти використовували у боях проти сил АТО. Після чергової зміни «очільників» т.зв. «ЛНР», зловмисниця була звільнена з посади та тривалий час переховувалась від українського правосуддя.

Правоохоронці Слов’янська знешкодили міну

У селі Андріївка Слов’янського району Донецької області при проведенні сільськогосподарських робіт було виявлено мінометну міну.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка оточила небезпечну зону і спільно з вибухотехніками ДСНС вилучила снаряд для подальшої утилізації.

На Житомирщині відбувся конкурс на кращий підрозділ протиповітряної оборони серед військових частин ВДВ

Протягом кількох днів зенітники виборювали звання кращого у військово-професійній та військово-спортивній номінаціях. У подальшому переможці змагань будуть представляти Високомобільні десантні війська на конкурсі серед підрозділів ППО Збройних Сил України, які відбудуться у поточному році на Рівненщині.

У Навчальному центрі Сухопутних військ «Десна» снайпери ЗСУ змагаються за звання кращих

Протягом п’яти днів снайперські пари виконуватимуть завдання, які так чи інакше імітують умови, що виникають у реальному бою. Одна з них — раптова зустріч з противником на дистанції 15 метрів, де треба влучити у три різні мішені.

Вчора через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території, у напрямку Донецька, прослідували 8 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від міжнародних урядових та неурядових організацій. Вантажівки перевозили гігієнічні та продуктові набори, товари медичного призначення та медикаменти загальною масою майже 105 тонн.

За інформацією, підготовленою УКМЦ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар