Стоп хабар: З медпрацівників збирають гроші на реєстрацію автомобілів «швидкої»?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Проект Першої електронної «Стоп хабар» отримав лист від працівників Кіровоградської станції швидкої медичної допомоги.

Мова йде про фінансові проблеми, через які затягується реєстрація нових автомобілів швидкої допомоги:

«Машини стоять на станції без дії, оскільки немає грошей на їх реєстрацію, – пише автор. – Головлікар швидкої допомоги Олександр Ярошенко дав доручення Наталії Іванівні Зареві зібрати гроші з водіїв з заробітної плати на реєстрацію машин в ДАІ. Списки тих, хто не здасть гроші, Зарева повинна подати головлікарю.»

Перша електронна звернулася за роз’ясненням до головлікаря Олександра Ярошенка, який запевнив, що ніхто з працівників станції швидкої допомоги гроші не збирає. За його словами, труднощі з фінансуванням дійсно були, але обласне управління охорони здоров’я допомогло станції переоформити відповідні документи. Тож нині медики чекають на рішення казначейства: щойно будуть здійснені проплати, автомобілі зареєструють і введуть в експлуатацію.

Нагадаємо, нещодавно на одній з апаратних нарад начальник департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА Олег Рибальченко звернувся до обласної влади з проханням посприяти в оформленні 27-ми новоприбулих автомобілів, на що потрібно близько 22 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар