Минулої доби українські війська не менше 7 разів відповідали на обстріли з боку бойовиків

фото: bigmir.net

Минула доба у зоні АТО почалася з дуже потужного нічного обстрілу Кримського. Українські війська активно вели вогонь у відповідь – не менше 7 разів та різних ділянках фронту.

«Він тривав майже одну годину, при цьому було випущено понад 60 мін, а також активно вівся ворожий вогонь з легкого озброєння», – повідомив полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Згодом, на світанку та ввечері бойовики тричі порушили режим тиші у Попаснянському районі.

«Більше бойові дії на Луганському напрямку вчора не велися», – додав полковник Мотузяник.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування зосередилися на трьох «гарячих точках» – Зайцевому, Авдіївці та позиції «Шахта Бутовка».

«Традиційно окупанти активізувалися у другій половині дня, коли у хід пішло важке озброєння – міномети й танк. При цьому було випущено майже 60 мін та снарядів», – розповів речник МОУ з питань АТО.

Українські війська активно вели вогонь у відповідь – не менше 7 разів та різних ділянках фронту.

«Ще один ворожий обстріл стався у Новоселівці Другій. На Світлодарській дузі та у Донецькому аеропорту вчора було тихо», – додав полковник Мотузяник.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 14 обстрілів з боку бойовиків, зокрема п’ять – з важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування вели вогонь по всій лінії фронту.

«У Мар’їнці та Чермалику сталися мінометні обстріли. Також неподалік Богданівки окупанти здійснили демонстраційний артобстріл, що не ніс загрози особовому складу», – повідомив речник МОУ з питань АТО.

Перестрілки малої та середньої інтенсивності традиційно відбулися на півдні – у Павлополі, Водяному, Широкиному тощо.

За минулу добу у зоні АТО внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, троє – отримали поранення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар