Мер Олександрії запланував «скромне» свято

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Не зважаючи на те, що обласна влада закликала українців з розумінням поставитися до трагічних подій сьогодення і утриматися цими днями від гучних святкувань, а також звільнити школярів від загальної «повинності» шикуватися у «живі коридори», в Олександрії вирішили не прислухатися до рекомендацій керівництва і не приєднуватися до трауру.

Так сьогодні під час он-лайн зв’язку між Кіровоградською ОДА і Олександрійським міським головою Степаном Цапюком, останній, аналізуючи події минулих вихідних, заявив: «У нас порядок – свята пройшли без пригод! У цьому плані у нас все нормально!».

І додав: «А на 9-те плануємо все скромно: у нас буде святкова хода, учні стоятимуть «живим коридором» з квітами, мітинг проведемо». Також мер наголосив, що у нещодавно відремонтованому будинку культури відбудеться зустріч і вручення подарунків для ветеранів, не обійдеться без традиційного частування кашею, ну і «наркомівські» 100 грам, само собою, будуть. Завершить «скромне» святкування концерт.

Голова КОДА Олександр Петік нагадав Цапюку, що минулі вихідні для всієї України були траурними, а не святковими, а щодо планів Олександрії на День Перемоги – поки що не відреагував.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар