Сервіс із видачі перших документів новонароджених діє у 23 пологових Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині підвищується популярність послуги щодо видачі перших документів немовлят безпосередньо у медичних закладах.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної зі звітної прес-конференції в обласному управлінні юстиції.

За словами заступниці начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану Яніни Дебелої, у розряд постійно діючих перейшов сервіс із видачі свідоцтв про народження дитини безпосередньо у пологових будинках. Отримати перші документи дитини, не виходячи з медичного закладу, можна в 23 медичних установах на Кіровоградщині. За звітний період було видано 2001 свідоцтво про народження безпосередньо в пологовому.

На Кіровоградщині активно реалізується пілотний проект щодо видачі довідок про місце проживання новонароджених. Працівниками ДРАЦС  безпосередньо в пологових будинках області у I півріччі 2017 року видано 456 довідок про місце реєстрації немовлят у медзакладах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар