Тягнибок відвідав Кіровоградщину (фото)

Сьогодні, 2 травня, кандидат у Президенти України, народний депутат ВР та лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, відвідав Кіровоградщину. Першим пунктом візиту став Світловодськ.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, Олега Тягнибока та голову Кіровоградської ОДА Олександра Петіка на ґанку міського Палацу культури городяни зустрічали хлібом-сіллю. Не обійшлося і без проявів протилежної думки – одна жінка тримала над головою саморобний плакат з написом: «Фашизм не пройдет!». На що київський гість зауважив, що все вірно – «путінський фашизм не пройдет».


Понад годину Тягнибок розповідав про стан справ у державі, події на Донбасі. Наголошував на проведені люстрації у середовищі політиків, суддів, правоохоронців та на значному збільшенні державного фінансування на модернізацію українського війська. А коли він зазначив, що Україна повинна вступити до НАТО, в залі пролунали тривалі оплески.

На зустрічі був присутній світловодський міський голова Юрій Котенко та його міськвиконком майже у повному складі. А також представники Світловодської РДА на чолі з новопризначеним головою, членом ВО «Свобода» Русланом Степурою.

У Кіровограді відбулася спільна зустріч кандидата в Президенти, народного депутата України Олега Тягнибока, голови ОДА Олександра Петіка з представниками громадськості, військовими та духовенством.

Основною метою зустрічі була презентація батальйону територіальної оборони №17, який відповідно до наказу в.о. Президента О. Турчинова, розпочав своє формування 23 квітня.

За словами військового комісара Кіровоградського обласного комісаріату, полковника Ярослава Кучера, до завдань батальйону входить охорона та захист державного кордону (у випадку з кіровоградським військовими їхнім завданням буде забезпечення проходження військової техніки територією області), забезпечення функціонування органів самоврядування, попередження роботи диверсійних груп та охорона стратегічних об’єктів (на сьогодні в області налічується 21 такий об’єкт). Нині батальйон налічує 423 чоловіки особового складу, з яких 40 офіцерів. Також на базі батальйону є 37 одиниць військової техніки, що складає 70% від потреби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар