Проросійські бойовики продовжують обстрілювати українські позиції. Є вбиті та поранені

Ілюстрація

На Донецькому напрямку вчора була досить складна обстановка. Внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовці загинули. Це сталося у Зайцевому та Невельському. Четверо отримали поранення. Основні бойові дії вчора велися у Зайцевому та на ділянці фронту Авдіївка – Піски. Бойовики випустили по українських позиціях понад 50 мін.

Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

«Вечірній ворожий обстріл біля Авдіївки тривав 4,5 години. Є влучання у житлові квартали: пошкоджено 2 будинки, поранено 2 цивільних. Як і позавчора, під Авдіївкою бойовики ведуть вогонь одразу з трьох різних напрямків», – зазначив він.

У Зайцевому бойовики обстріляли житловий район з БМП, але обійшлося без руйнувань. Українські війська відповідали вогнем на кожну агресивну дію незаконних збройних формувань.
На Маріупольському напрямку бойові дії почалися ввечері, близько двох години.

«У Красногорівці противник двічі застосовував танки. У Талаківці відбувся мінометний обстріл з боу противника. У Водяному ворог застосовував легке озброєння. Тривалість ворожих обстрілів – 20-25 хвилин кожен», – розповів полковник Лисенко.

На Луганському напрямку бойові дії вчора велися біля Станиці Луганської, а також у Кримському. «Ворог застосовував тільки легке озброєння. Тривалість обстрілів з боку противника – до 40 хвилин кожен», – додав речник Міністерства оборони України з питань АТО.

За добу внаслідок бойових дій 2 українських військових загинули, 4 – отримали поранення.

«Ці важкі втрати припадають на Донецький напрямок», – зазначив полковник Лисенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар