Землевпорядна служба Кіровоградщини виконає вимоги Народної ради

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Держземагенстві відбулося засідання Народної ради за участі представників сільгоспвиробників регіону, ради Євромайдану, землевпорядної служби регіону, громадських організацій та просто небайдужих громадян. 

Як повідомили Першій електронній в Держземагенстві, під час заходу учасники ради оголосили ряд проблемних питань з якими люди зіштовхуються під час оформлення землі, зокрема, стосовно розробки проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, поновлення договорів оренди землі, надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

В свою чергу, начальник Головного управління Держземагентства Кіровоградщини Антон Куценко зобов’язався в 10-дений термін розібратися в земельних питаннях та вирішити по суті клопотання, що були порушені учасниками під час засідання ради.

Також він запропонував, щоб такі засідання Народної ради відбувалися регулярно і втому числі в межах діяльності Громадської ради при Головному управлінні Держземагентства в області, що дасть змогу не залишити поза увагою жодне з питань, що турбують як сільськогосподарських виробників, так і пересічних громадян.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар