В Авдіївці двоє українських військових отримали поранення

Фото: uacrisis.org

Минулої доби жоден український військовий не загинув, двоє – отримали поранення та травми внаслідок обстрілу, здійсненого бойовиками в Авдіївці.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

На Луганському напрямку українські військові зафіксували 6 випадків порушення режиму тиші з боку бойовиків. Бойові дії почалися після 14-ї години, тривалість обстрілів коливалася від 10 до 50 хвилин. Бойовики застосовували легке озброєння.

«Противник порушував режим тиші у Станиці Луганської, Трьохізбенці, а також в Попаснянському районі», – наголосив Андрій Лисенко.

На Донецькому напрямку бойові дії велися на ділянці Авдіївка-Піски. Незаконні збройні формування випустили близько 50 мін. Найпотужніший обстріл був в Авдіївці, він тривав 4 години. Вогонь зі сторони бойовиків вівся одразу з трьох напрямків. Всього на Донецькому напрямку бойовики здійснили 5 обстрілів, 3 з яких із застосуванням важкого озброєння. В усіх випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь.

На Маріупольському напрямку бойовики порушили режим тиші у Красногорівці, Павлополі та Лебединському.

«Неспокійно було і вдень, і вночі. Причому саме вдень, між 13 та 17 годиною, у Красногорівці відбулося 2 потужних мінометних обстріли, під час яких було випущено понад 80 мін», – зазначив речник АТО.

Всього за добу на Маріупольському напрямку зафіксували 6 обстрілів з боку бойовиків, 4 з них із застосуванням важкого озброєння.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар