У першотравневій демонстрації візьмуть участь ветерани, комуністи і профспілки

До виконкому Кіровоградської міської ради надійшли повідомлення Кіровоградської міської організації ветеранів України, Кіровоградського міського комітету Комуністичної партії України про проведення 01 травня 2014 року з 10.00 до 12.00 в місті Кіровограді першотравневої демонстрації та мітингу на площі Богдана Хмельницького та повідомлення Федерації профспілок Кіровоградської області про проведення 01 травня 2014 року з 10.00 до 11.30 року в місті Кіровограді першотравневої демонстрації “Марш єдності за цілісну єдину соціально-орієнтовану Україну”.

Про це сьогодні, 28 квітня, повідомила під час наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради начальник відділу з питань внутрішньої політики Надія Грищенко.

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, рух колон здійснюватиметься по вулиці Великій Перспективній у наступному порядку: Кіровоградська міська організація ветеранів України, Кіровоградський міський комітет Комуністичної партії України, Федерація профспілок Кіровоградської області.

У зв’язку з проведенням демонстрації 01 травня 2014 року буде заборонено рух транспорту з 09.00 до 10.40 по вул. Великій Перспективній, від просп. Комуністичного до пров. Василівського, з 10.20 до 12.00 – по вул. Преображенській, від вул. Великої Перспективної до вул. В’ячеслава Чорновола. На період проведення мітингу частково заборонять рух транспорту по площі Богдана Хмельницького, а саме з боку Будинку побуту “Інгул”, від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Острівської.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар