Минулої доби у зоні АТО двоє українських воїнів дістали поранення

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 2 військовослужбовців дістали поранення. Інцидент стався на Маріупольському напрямку внаслідок підриву машини розмінування з екіпажем на міні. Стан поранених військовослужбовців – задовільний.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ІАЦ РНБО.

Луганський напрямок

Вчора бойові дії велися між 20 та 23 годиною. Противник порушив режим тиші у Станиці Луганській та Кримському. Другий обстріл був мінометним.

Донецький напрямок

Достатньо неспокійно вчора було в Авдіївці. Ворожі обстріли почалися ще до світанку, продовжилися вдень, і посилилися в кінці дня. Противник вів вогонь одразу з двох різних напрямків. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Українські війська стріляли у відповідь.

Також окупанти порушили режим тиші в Пісках. Інцидент стався вранці, противник застосовував міномет.

На інших ділянках фронту вчора було спокійно.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 8 ворожих обстрілів. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Маріупольський напрямок

Бойові дії велися лише в Широкиному. Противник порушив режим тиші 3 рази: двічі в світлу пору доби, й один раз під час вечірніх сутінків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар