Кіровоградським студентам показали вікно в Америку (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Інтерактивна презентація «Навчання у США: процес вступу та фінансова допомога» відбулася у науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського.

Як повідомила Першій електронній Оксана Сергеєва (завідуюча відділом документів іноземними мовами ОУНБ), у Кіровограді подібні заходи проводяться раз на рік, з метою проінформувати студентів про програми, згідно з якими можна поїхати на навчання до Америки за рахунок приймаючої сторони (США).

Під час цьогорічної зустрічі радник консультативного центру мережі «Освіта в США» Американських рад з міжнародної освіти Тетяна Бойко розповіла студентам про особливості навчальних програм, окреслила процес вступу до американських вишів, відкрила секрети написання успішного есе та резюме.

Окрім теоретичної інформації спікер презентації навела приклади з власної робочої практики, застерігаючи студентів від типових помилок оформлення роботи.

Кіровоградські студенти зацікавилися перспективою продовжити навчання за кордоном, а деякі вже навіть висловили готовність взятися за написання конкурсної роботи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар