Кіровоградська «Просвіта» може змінити своє керівництво

Кіровоградська обласна організація Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка проведе свою звітно-виборну конференцію 25 вересня.

Про це Першій електронній повідомили в облорганізації «Просвіти».

Початок заходу – о 17:00. Він відбудеться в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського за адресою вул. Велика Перспективна, 24 в залі гуманітарних наук (3-й пов.).

До участі в конференції організатори запрошують усіх активних просвітян Кіровоградщини.

Крім того, вони нагадують, що минулого тижня у Київському Будинку вчителя відбувся черговий ІХ з’їзд Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, на якому було переобрано Павла Мовчана головувати на наступні 4 роки.

З’їзд також прийняв низку ухвал і звернень, серед яких — про підтримку євроінтеграційних планів уряду і Президента України. «Просвіта» закликає суспільство та політичні сили об’єднатися заради свого європейського майбутнього, щоб укласти Угоду про асоціацію з ЄС під час Вільнюського саміту, аби поставити заслін московському наступу, і всенародно сказати: «Московським зазіханням – ні!». «Наше майбутнє – Європейські простори демократії, а не привиди Сандармоху, Воркути, Соловків і Магадана» – ідеться в ухвалі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар