В «Єлисаветграді» презентували мистецтво без рамок (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 22 квітня, у галереї «Єлисавеетград» під звуки живої музики відбулося відкриття фотовиставки «Вийди за рамки».

Виставка зібрала світлини зрілих й молодих фотографів Кіровограда та саркастичні графіті-роботи гостя з Умані Андрія Оксантюка, повідомив кореспондент Першої електронної.

Особливістю презентованих фото є поєднання непоєднуваного. Більшість авторів за допомогою своїх світлин піднімали проблеми сучасності, зокрема лицемірства та скованості.

Як зазначив один із організаторів проекту Дмитро Таращук, виставка була створена для того, щоб змусити людей думати ширше, відволіктися від буденності, вийти за рамки, мислити не стереотипно.

Простотою (крикливих назв і пафосних образів) і в той же час глибиною смислу вирізнялись роботи Глафіри Ковальової. Як пояснила Першій електронній фотограф: «Хоч виставка і називається «Вийди за рамки», я презентувала 4 роботи, які є моїми рамками: комфорт, спокій, бажання бачити більше, кохання. Я вважаю, що людина без жодних рамок розповзається як сміття в пакеті».

Крім фотографів серед учасників фігурувало ім’я художниці Ольги Макаревич, яка в тандемі з Олегом Шрамко презентувала серію фотографій «Душа за рамками тіла»: фото боді-арту на тілах моделей. Як зазначила майстриня, презентовані сьогодні роботи є своєрідним анонсом до фотовиставки під назвою «Жінка очима мистецтва», яка відбудеться наприкінці травня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар