«Олімпійське лелеченя» у Кіровограді (фоторепортаж)

Визначився переможець обласних фінальних змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя-2014».

Як передає кореспондент Першої електронної школярі п’ятих класів змагалися у декількох спортивних дисциплінах (презентація команди, комбінована естафета, рухлива гра, конкурс малюнку та спортивна вікторина). За підсумками турніру кращими командами стали: колектив «Юні олімпійці» (кіровоградський НВК № 26), які завоювали перше місце та можливість представляти Кіровоградщину на змаганнях всеукраїнського фіналу «Олімпійського лелеченя».

Другими стали дітлахи команди «Прометей» (Крупська ЗШ І-ІІІ ступенів Кіровоградського району), а «бронза» в активі «Олімпіка» (олександрійського НВК ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 17-ліцей).

Команди-переможці отримали від представників обласного відділення Національного Олімпійського Комітету дипломи, кубки, вимпели, а учасники – грамоти, медалі та олімпійські подарунки.

Довідка:

«Олімпійське лелеченя» – всеукраїнський дитячо-юнацький спортивно-масовий захід, який проводиться серед дітей молодшого та середнього шкільного віку з метою популяризації здорового способу життя та занять спортом. Змагання (естафети, рухливі вправи, знання історії Олімпійських ігор) розроблені Національним Олімпійським Комітетом України для формування майбутніх українських олімпійців та культурно і фізично міцного українського суспільства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар