БК «Кіровоград» на виїзді переграв МБК «Миколаїв-2

У рамках чергового туру чемпіонату серед команд Вищої ліги кіровоградські баскетболісти здолали на виїзді одного з аутсайдерів першості МБК «Миколаїв» − 64:80 (17:23, 24:16, 13:22, 10:19).

Як повідомили кореспонденту Першої електронної у прес-службі клубу, у першій половині зустрічі миколаївці дали справжній бій підопічним Ігоря Чигринова. Після двох зіграних десятихвилинок господарі вели у рахунку – 41:39. Проте після великої перерви кіровоградцям вдалося переломити хід гри, заволодіти ініціативою та, врешті-решт, змінити результат на свою користь. Ще до середини третьої чверті гості повели у рахунку. Завдяки надійній грі у захисті та вдалих атакуючих діях кіровоградцям вдалося втримати переможний результат до кінця зустрічі.

Чергова перемога дозволила команді Ігоря Чигринова втриматися на чолі турнірної таблиці чемпіонату. Проте на п’яти гравцям БК «Кіровоград» наступають баскетболісти харківського «Авантаж-Політехника» та шахтарського «СоюзБаскетУголь». Тому право на помилку кіровоградці не мають, адже на кону – чемпіонство.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар