Бібліотека ім. Д. І. Чижевського переходить на літній графік роботи

З 1 червня бібліотека ім. Д. І. Чижевського переходить на літній графік роботи. Отже, з понеділка до п’ятниці бібліотека працює з 10.00 до 19.00, у суботу з 12.00 до 21.00. Неділя – вихідний.

Про це повідомляє адміністрація закладу.

З 1 червня в обласній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського розпочинається традиційна Програма літнього відпочинку для дітей «Бібліотека – острів фантазії і творчості». У цьому році програма цікава і оновлена, тож скористайтеся інформаційними послугами для організації дозвілля дітей в період діяльності літніх пришкільних майданчиків. Запис для участі в Програму за телефоном (0522) 22-58-90.

Міжнародний день захисту дітей Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими.
В обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського у відділі обслуговування користувачів до Дня захисту дітей буде презентовано книжкові виставки: «Захист дитинства: контрольна для дорослих». А також у відділі абонементу вашій увазі пропонується книжкова виставка «Щасливий час, світ безтурботний».

Книжкові виставки З 29 травня 2017 року в Орхуському центрі екологічної інформації, що діє при відділі документів з економічних, технічних та природничих наук, розпочинає роботу книжкова виставка «Квіти вашої мрії». Квітникарство – чудове хобі. Не тільки кімнатний квітник, а й дачна ділянка, клумба біля будинку, офіс можуть стати місцем реалізації ваших дизайнерських талантів. На виставці представлена література, що дає рекомендації щодо вирощування і розведення найрізноманітніших квіткових рослин – від розповсюджених до екзотичних. Гортаючи сторінки видань, ви опануєте мистецтво аранжування квітів, дізнаєтеся, як облаштувати зимовий сад, навчитеся азам фітодизайну, а також отримаєте корисні поради щодо того, як уберегти свої рослини від хвороб та шкідників.

Нагадуємо, що у відділі рідкісних і цінних видань продовжує експонуватися виставка «Ілюстратори класичних творів». На виставці представлені твори, ілюстровані відомими художниками XIX ст.: О.Агіним, П. Боклевським, В. Маковським, П. Соколовим, Ф. Козачинським та іншими. Особлива увага приділена ілюструванню творів М. В. Гоголя.

Безкоштовне вивчення іноземних мов. Відділ документів іноземними мовами запрошує усіх бажаючих на заняття з вивчення англійської мови, яке проводиться у вівторок і четвер, о 17.00. В п’ятницю о 16.30 проходять безкоштовні заняття з вивчення німецької мови.
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар