Кіровоградські правоохоронці заарештували житомирських грабіжників

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградська міліція затримала двох жителів Житомирської області, які пограбували 4 ювелірних крамниці на території 3 областей.

Як повідомили Першу електронну в СГЗ УМВС в Кіровоградській області, останнє пограбування сталося цього місяця в Долинському районі.

За словами власника ювелірної крамниці, до приміщення зайшли двоє незнайомців, які цікавилися прикрасами з золота. Примірявши кілька браслетів, вони начебто вирішили придбати один з них і пішли до найближчого банкомату за грошима. Повернувшись, зловмисники побили подавця і викрали з магазину золоті вироби.

Кіровоградським правоохоронцям вдалося за кілька днів встановити особи зловмисників та затримати їх на Житомирщині.

Як стало відомо, чоловіки віком 23 та 19 років приїхали в Долинський район у гості до товариша. Погостивши, зловмисники пограбували ювелірку і на орендованому авто поїхали до Житомира.

По дорозі з Кіровограда вони потрапили у дорожньо-транспортну пригоду. Старшого зі зловмисників правоохоронці затримали за місцем проживання, іншого розшукали в одному з медичних закладів, де 19-річний хлопець перебував на лікуванні з численними переломами кісток рук та ніг, отриманими в наслідок ДТП.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 ККУ «Розбій». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар