У Кіровограді Тягнибоку закинули зволікання наведення ладу на сході (фото)

Учора, 12 квітня, у залі обласної філармонії відбулася зустріч мешканців Кіровограда та області з кандидатом у Президенти від ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, головного свободівця України прийшли послухати не тільки активісти «Свободи», керівництво області – в залі сидів голова Кіровоградської ОДА, представник «Свободи» Олександр Петік, але й звичайні мешканці міста та області.

Олег Тягнибок представив передвиборчу програму, основні положення в зовнішній та внутрішній політиці. Зокрема, він пропонує спрямувати зовнішньополітичні зусилля на побудову тісної політико-економічної співдружності з Балто-Чорноморськими країнами: Швецією, Норвегією, Фінляднією, країнами Прибалтики, Болгарією, Польщею, Грузією та Турцією. У цьому випадку Україна може стати не лише географічним, але й геополітичним центром Європи.

Що стосується внутрішньої політики, то свободівець пропонує підвищити роль громади, надавши їй право відкликати чиновників усіх рівнів з посад, окрім того, він має на меті запровадити персональну відповідальність державних службовців, причому чим вищий ранг службовця, тим суворіша кримінальна відповідальність.

Кіровоградська громада, яка прийшла на зустріч, висловила свою незгоду з діями нинішньої влади та міліції в Донецьку, вимагаючи відставки Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар