За добу у зоні АТО загинув один військовослужбовець ЗСУ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України. За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ здійснили 46 обстрілів позицій українських захисників. Один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще троє отримали поранення.

Пише ІАЦ РНБО.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні вранці речник  прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Ярослав Чепурний, найбільшу кількість збройних провокацій ворога було зафіксовано на Донецькому напрямку. Так, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по опорних пунктах поблизу Авдіївки, шахти «Бутівка», Верхньоторецького та Луганського. По захисниках Зайцевого, Пісків та Кам’янки гатив з гранатометів та кулеметів великих калібрів. Озброєння БМП застосовував в районі населених пунктів Луганське та Зайцеве. Поблизу шахти «Бутівка» діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 82-мм противник накривав оборонців Широкиного та Марїнки. З озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, ворог гатив по морських піхотинцях під Водяним. Кулемети великих калібрів застосував у районі Лебединського, а поблизу Тарамчука та Гнутового – стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку з великокаліберних кулеметів, мінометів калібрів 120-мм та 82-мм противник вів вогонь по позиціях поруч із Катеринівкою. Зі стрілецької зброї бив по опорних пунктах наших військ поблизу Станиці Луганської та Валуйського.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар