У Кіровограді відбувся форум видавців

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

10 квітня на базі КДПУ ім. В. Винниченка відбувся Другий форум видавничих проектів студентів спеціальності «Видавнича справа та редагування».

Окрім студентів та викладачів, до участі у форумі долучилися представники різних видавництв регіону ( «КОД», «Імекс», «Мавік», «Поліграф-терція»), повідомив кореспондент Першої електронної.

Представлені книги охоплюють різноманітну тематику та призначені для різних вікових категорій.

Серед дитячих видань були представлені: корегуючі казки (обрамлення досягнень психології образною формою, зрозумілою дітям), сучасні трактування відомих казок, книги-розмальовки, оповідання для підлітків, перекладні твори для дітей

У категорії «меморіальні» студенти презентували рідкісні видання, для розробки яких їм довелося підняти архівні матеріали різних міст і років.

З-поміж Інтернет-видань схвальні відгуки отримали молодіжна газета « П’ять поверхів» Світлани Дубини та сайт Андрія Мороза, присвячений хортингу.

Також на форумі були представлені видання для дозвілля (жіночий журнал «В дамскую») та літературно-художні збірки (поезія, проза)

Представники видавництв, у свою чергу, презентували власну продукцію книгодрукування та подарували чимало сучасни книг на кафедру видавничої справи та редагування, а найактивніших студентів запросили до співпраці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар