За минулу добу у зоні АТО жоден український військовий не загинув, двоє – отримали поранення

Фото uacrisis.org

На Маріупольському напрямку у зоні АТО бойові дії минулої доби відбувались на ділянці лінії фронту Павлопіль – Широкине. Бойовики здійснили мінометні обстріли у Павлополі, Гнутовому та Водяному.

Про це повідомив полковник Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Неодноразово члени незаконних збройних формувань відкривали вогонь з легкого озброєння у Лебединському та Широкиному. Усього за минулу добу на Маріупольському напрямку бойовики здійснили 13 обстрілів, 4 – із використанням мінометів.

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, двоє – отримали поранення та травми.

На Луганському напрямку бойовики тричі відкривали вогонь у бік українських позицій.

«Близько шостої ранку окупанти здійснили збройну провокацію поблизу Новоолександрівки. У Катеринівці між 13 та 14 годинами відбувся короткий мінометний обстріл, а ближче до півночі бойовики відкрили вогонь з гранатометів», – зазначив полковник Лисенко.

На Донецькому напрямку основні бойові дії розгорнулись у районі Зайцевого між 17 та 21 годинами. Також серія збройних провокацій з боку незаконних збройних формувань відбулась поблизу Авдіївки. Одного разу відкрили вогонь у Луганському.

«На згаданих рубежах важкого озброєння ворог не застосовував. Усього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулось 6 ворожих обстрілів», – підсумував речник МОУ з питань АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар