Мешканці світловодська не хочуть «годувати» комунальну газету

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

«Асоціація громадських організацій м. Світловодська» звернулася до міського голови Юрія Котенка та членів міськвиконкому з пропозицією припинити фінансування з міського бюджету газети міськради «Світловодськ вечірній»

У листі, текст якого є у розпорядженні Першої електронної газети, мешканці Світловодська, посилаючись на складну фінансову ситуацію в Україні, пропонують зекономити понад 200 тисяч гривень, які щороку витрачаються на утримання газети «Світловодськ вечірній».

Як пояснюють члени асоціації, у штаті «СВ», який виходить лише раз на тиждень, налічується 6 працівників, які займають 4 кімнати в будівлі міської адміністрації. До того ж, на адресу цього видання лунає чимало критичних зауважень щодо обмеження вільного доступу на його шпальти представників територіальної громади, чиї погляди й думки відрізняються від «офіційної лінії», йдеться у листі.

Звертаючись до керівництва міста, «Асоціація громадських організацій м. Світловодська» пропонує провести тендер на висвітлення роботи органів місцевого самоврядування, у якому взяли б участь усі друковані видання міста. Основними критеріями відбору переможця мають бути об’єктивність подання інформації та вартість наданої послуги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар