Ініціатива громадськості: «Ельза Лещенко, давай до побачення!» (документ)

Перша електронна газета ініціювала кадрові зміни в департаменті освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації, розпочавши проект «Ельза Лещенко, давай до побачення!».

Останнім часом на адресу редакції надходить чимало офіційних письмових звернень від освітян Кіровоградщини, які розповідають про корумповані схеми, вказують на факти порушення чинного законодавства та зловживань з боку керівництва департаменту освіти і науки.

З огляду на позицію освітян та події, які відбуваються в освітній галузі Кіровоградщини Перша електронна звернулася з відкритим листом до голови облдержадміністрації Олександра Петіка з проханням створити незалежну комісію, яка б розслідувала факти вчинених нею порушень чинного законодавства, та відсторонити Ельзу Лещенко від виконання обов’язків начальника департаменту освіти та науки Кіровоградської ОДА.

Звертаємося до освітян, батьків, кіровоградців! Якщо вам відомі факти зловживань, схем, завдяки яким «заробляли» і продовжують «заробляти» чиновники та «близькі» до них підприємства, повідомляйте на електронну адресу Першої електронної (persha.kr@gmail.com) чи пишіть у проект «Стоп хабар».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар