Ігор Козуб під час віче: «Давайте не гризтися один з одним, бо на нас дивляться Герої Небесної сотні!»

Сьогодні, 6 квітня, у Кіровограді на Площі Героїв Майдану в черговий раз відбулося народне віче. На майдан запросили для звіту секретаря Кіровоградської міської ради Івана Марковського.

Як передав кореспондент Першої електронної, розмова між представниками майдану та секретарем міськради відбулася на підвищених тонах, звучали взаємні звинувачення.

Івану Марковському запропонували ініціювати люстрацію та перевибори міського голови Олександра Саінсуса. «Міського голову обрали 60 тис. кіровоградців і саме вони повинні ініціювати перевибори Саінсуса», – сказав секретар.

На свій захист Іван Марковський також заявив, що «у владу прийшов лише на 5 місяців, до місцевих виборів, які мають відбутися у жовтні 2014 року».

Присутні під час віче кіровоградці слушно зауважували, що поки координатори майдану сподіваються зайняти крісла перших осіб, при владі лишаються чиновники, які себе давно дискредитували. Саме на них потрібно звернути увагу та вимагати їх звільнення.

Активіст Майдану Ігор Козуб звернувся до обох сторін та закликав: «Давайте не гризтися один з одним, бо на нас дивляться Герої Небесної сотні!». Саме сьогодні, на площі, на п’єдесталі пам’ятника з’явилася дошка з фотографіями Героів Майдану. Її допомогло виготовити місцеве поліграфічне підприємство.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар