У кіровоградської «ударівки» хотіли забрати мандат

Голова фракції Партії регіонів у Кіровоградській міській раді Юрій Тітов вніс на розгляд сьогоднішнього  засідання сесії питання про позбавлення мандату депутата від «Удару» Любові Виноградової.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Свою пропозицію Тітов пояснив тим, що депутат стала фігурантом кримінальної справи, вирок по ній набув чинності кілька днів тому.

Нагадаємо, у квітні цього року Любов Виноградову затримали під час отримання хабара.

«Суд визнав Виноградову винною у скоєнні злочину, передбаченого саттею 368, частиною 3 Кримінального кодексу України і призначив їй покарання у вигляді штрафу», – повідомив Тітов.

Крім того, санкція статті передбачає заборону обіймати керівні посади протягом одного року.

Керівник фракції «Удар» у міській раді Лариса Онул назвала таку пропозицію проявом політичних репресій і закликала депутатів не підтримувати питання про виключення Виноградової.

У свою чергу фракція ВО «Батьківщина» теж висловилася проти прийняття такого рішення, посилаючись на те, що рішення суду не є остаточним, адже воно може бути оскаржене у суді вищої інстанції.

Бурхливі дебати завершилися голосуванням, результат якого залишив Любов Виноградову у складі депутатського корпусу Кіровоградської міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар