Петік інкогніто з’їздив в Ульяновку

Після поширення в ЗМІ Кіровоградщини інформації про побиття головного лікаря Ульяновської районної ЦРЛ Олександра Ткаленка, голова ОДА Олександр Петік вирішив особисто відвідати район.

Інформація про робочу поїздку голови облдержадміністрація не була доведена до відома журналістів, хоча очільник області щоразу обіцяє діяти відкрито, а новина про результати візиту в Ульяновку з’явилася сьогодні на сайті КОДА.

Олександр Петік зустрівся з представниками обох сторін конфлікту.

Як заявили особи, які брали участь у нападі на головного лікаря, вони нібито діяли під впливом власних емоцій – були обурені приналежністю Ткаленка до «Правого сектору». Саме тому вони змушували головлікаря піти з займаної посади. До речі, правоохоронці порушили стосовно хуліганів ще одну справу у зв’язку з застосуванням вогнепальної зброї у ресторані «Батьківська хата».

У свою чергу Олександр Ткаленко, який є керівником районного осередку ГО «Правий сектор», надав голові ОДА та присутнім на зустрічі керівникам правоохоронних органів матеріали, які нібито засвідчують факти численних зловживань з боку ряду місцевих посадовців, зокрема, їхню причетність до нелегальної торгівлі зерном та гербіцидами, ухиляння від сплати податків, незаконне закриття кримінальних справ тощо.

Як відзначив Олександр Петік, не важливо, хто під які політичні бренди маскується. Якщо правопорушники беруть в руки зброю, вчиняють протиправні дії, принижують людську гідність і порушують права та свободи громадян, то мають відповісти за законом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар