Шанс безкоштовно відвідати Канаду: діаспора оголосила конкурс для молоді в Україні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Канадсько-українська громадська організація O.W.L Open World Learning оголошує про початок конкурсу «Видатні українці Канади» для старшокласників, студентів коледжів та студентів 1-3 курсу вищих навчальних закладів України.

Фіналісти отримають можливість безкоштовно поїхати до Канади влітку 2017-го року з метою вивчення англійської мови, ознайомлення з канадським суспільством та українською діаспорою у Канаді, повідомляє VIDIA.

«Як відомо, українці були одними з найперших переселенців, які збудували тоді ще зовсім молоду і маловідому Канаду. Вклад наших співвітчизників у розвиток культури та економіки цієї країни важко переоцінити. Саме тому, з нагоди святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді та 150-річчя Канади, ми оголошуємо цей конкурс», — розповіла виданню Світлана Комінко, президент O.W.L Open World Learning.

За умовами конкурсу, учаснику потрібно обрати видатну історичну або сучасну постать канадського українця (для прикладу, Роберта Лінн Бондар, перша канадка українського походження, яка побувала у космосі; Богдан Гаврилишин, канадсько-український меценат тощо); провести ґрунтовне дослідження стосовно обраної особистості та на основі зібраного матеріалу відзняти невелике аматорське відео (максимум 3 хвилини, можна знімати на мобільний телефон).

У цій частині конкурсант має самостійно придумати сюжет. Вітається будь-яка креативна ідея – це може бути навіть інтерв’ю або документальний ролик, якщо є така можливість.

Детальніше з вимогами до учасників та конкурсних робіт можна ознайомитися за посиланням.

При визначені фіналістів, окрім контексту відео та відповідності його вимогам конкурсу, буде також взято до уваги кількість переглядів та вподобань відео у соціальних мережах та на каналі YouTube.

Результати конкурсу буде оголошено не раніше 15 березня 2017 року.

O.W.L Open World Learning – канадсько-українська громадська організація, що об’єднала фахівців з різних країн світу з метою створення можливостей для отримання молодими людьми якісної академічної освіти та професійного досвіду.

«Однією з найважливіших цілей для нас є створення стипендіального фонду для навчання за кордоном для талановитих молодих людей, які не мають можливостей отримати освіту через фінансові обмеження», — зазначила Світлана Комінко.

Нагадаємо, українці з Канади заснували стипендію для студентських обмінів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар