«Зірка» зустрілася з уболівальниками

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Зустріч ФК «Зірка» з вболівальниками і журналістами відбулася вчора, 27 березня, в конференц-залі ресторану «Зірка».

Як повідомляє офіційний сайт клубу, гості мали змогу задати питання гравцям, президенту ФК Максиму Березкіну, віце-президенту Миколі Тітову, головному тренеру Миколі Федоренку та іншим представникам великої команди ФК «Зірка».

Журналістам та вболівальникам було представлено новачків команди, повідомлено про останні новини клубу та хід реконструкції стадіону.

Розповідаючи про ремонтні роботи, Максим Березкін зазначив, що по закінченні реконструкції «Зірка» отримає сертифікат другої категорії (найвищу першу категорію присвоюють, як правило, тільки Олімпійським стадіонам).

Як повідомив віце-президент ФК Микола Тітов, на кіровоградському стадіоні буде застосовуватися турецьке обладнання, яке він вже оглянув під час поїздки до Туреччини. «Відзначу також, що штучне поле теж буде освітлюватися, що дасть змогу тренуватися й грати матчі і у вечірній час. Ми рухаємося у вірному напрямку. Потрібно віддати належне «Креативу» за внесок у реконструкцію стадіону», – підкреслив він.

Про досягнення команди розповів головний тренер Микола Федоренко. За його словами, гравці «Зірки» впродовж четвертого збору зіграли 14 товариських матчів. За цей час склад поповнився шістьма футболістами, кожен з яких має досвід гри в Прем’єр-Лізі України: Сергій Рожко, Олександр Данішевський, Борис і Григорій Баранці, Дмитро Козаченко та Ігор Чередніченко. А капітаном оновленої команди було обрано Олександра Кочуру.

Також президент ФК «Зірка» Максим Березкін відзначив, що наразі завдання клубу залишається незмінним – потрапити до п’ятірки кращих, а наступного сезону варто думати про Прем’єр-Лігу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар