Активісти «Батьківщини» «зливають» свого лідера?

На адресу Першої електронної газети надійшов лист від активістів Новомиргородського осередку ВО «Батьківщина», у якому вони протестують проти кандидатури свого ж лідера – Олександра Сенченка (голова Новомиргородської організації ВО «Батьківщина», депутат райради) – на посаду голови Новомиргородської РДА.

«Вбивця рветься до влади

Ми, громада Новомиргородського району, дізнавшись про те, що сьогодні прогнозують призначення головою Новомиргородської РДА Олександра Сенченка, хочемо висловити своє обурення.
Намагаємося достукатися до свідомості тих, від чиїх рішень залежить вирішення цього кадрового питання.
Шановні, ви усвідомлюєте, кого намагаєтеся призначити?

Людину, яка була звільнена з міліції за дискредитацію органів внутрішніх справ, а саме: перебуваючи на посаді начальника карного розшуку Новомиргородського РВ УМВС, Олександр Сенченко у нетверезому стані скоїв наїзд на пішохода у селищі Капітанівка та втік з місця події, не надавши потерпілому ніякої допомоги. Внаслідок отриманих травм людина померла.

Весь досвід господарника після цього ганебного звільнення у Олександра складався з торгівлі джинсами на новомиргородському базарі. Хіба цього досить для того, щоб керувати районом? Адже район – це складна структура, і бюджет – то не чарівний гаманець, звідки можна черпати гроші, скільки хочеш, кожну копійку на соціальні потреби потрібно спочатку в той бюджет покласти!

Ми, прості прихильники Юлії Тимошенко, категорично проти цього призначення, оскільки воно підриває авторитет Юлії Володимирівни напередодні президентської кампанії.

Може, це свідома провокація всередині наших партійних лав? Може, той, від кого залежить це призначення, просто свідомо зливає інтереси партії та нашого кандидата в Президенти?

Сьогоднішня ситуація – зухвалий виклик громаді Новомиргородщини, яка, між іншим, в усі часи підтримувала тільки Юлію Володимирівну та партію «Батьківщина»!

Схаменіться!
Хіба за це гинули люди на Майдані?

Активісти ВО «Батьківщина»»

Як прокоментував Першій електронній Олександр Сенченко, він взагалі не вірить в існування цього листа і в причетність його авторів до ВО «Батьківщина».

«Люди самі за мене голосували, обрали мене головою партійного осередку. Якщо Ви насправді отримали якийсь лист, то це точно провокація!» – запевняє Сенченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар