У роковини Крут бойовики почали штурм біля Авдіївської промзони. Є втрати серед українських бійців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Противник намагається відтіснити українські підрозділи. Російсько-окупаційні війська штурмують позиції сил антитерористичної операції біля Авдіївської промзони, серед українських бійців є втрати.

Пише ТСН.

 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО повідомляє у Facebook.

Зазначається, що 29 січня близько п’ятої години ранку бойовики розпочали інтенсивний обстріл зі стрілецької зброї та мінометів. Однак уже з сьомої години противник розпочав штурмові дії  з метою захоплення позицій.

“Вдалим маневром та контратакою підрозділи Збройних Сил України зупинили противника та не допустили захоплення позицій українських військ. Сили російсько-окупаційних військ зазнали значних втрат. Провокація мала на меті звинуватити українську сторону у порушенні досягнутих домовленостей”, – йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, наразі обстановка в районі Авдіївської промзони залишається напруженою. Противник продовжує штурмові дії та не полишає спроб відтіснити українські підрозділи. Згідно з повідомленням, серед українських військових також є втрати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар