Кіровоградські журналісти викликали на розмову голову КОДА (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 20 березня, журналісти кіровоградських ЗМІ та представники громадських організацій прийшли до голови обласної державної адміністрації Олександра Петіка з проханням прокоментувати події, які відбулися 18 березня у Національній телекомпанії України.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, кіровоградських журналістів цікавила позиція Олександра Петіка не просто як чиновника, а як члена ВО «Свобода», представники якої вчинили незаконні й просто неприпустимі в громадянському суспільстві дії – побили керівника НТУ Олександра Пантелеймонова та змусили написати заяву на звільнення.

«Якщо вас цікавить моє судження про відео, яке облетіло всю країну, то мені як людині, яка має громадянську позицію і виконує державні обов’язки, прикро і соромно дивитися на те, що я бачив», – зазначив голова ОДА Олександр Петік.

Він запевнив журналістів, що, як очільник області, не допустить, аби подібне повторилося на Кіровоградщині.

Також голова облдержадміністрації нагадав журналістам про свою обіцянку, дану ЗМІ на першій апаратній нараді – найближчим часом провести серйозну відкриту прес-конференцію. Олександр Петік повідомив, що готовий до широкого діалогу з пресою і запросив журналістів на зустріч у вівторок, 25 березня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар