«Кіровоградобленерго» просить допомогти в боротьбі з крадіями

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Керівництво ПАТ «Кіровоградобленерго» звертається до жителів області з проханням допомогти у боротьбі з крадіями. За даними підприємства, з початку 2014 року на Кіровоградщині було пошкоджено 14 металоконструкцій опор транзитних ліній електропередачі і лише в одному випадку правоохоронці знайшли винуватців.

Як повідомили Першій електронній в адміністрації ПАТ «Кіровоградобленерго», останній такий інцидент трапився вчора в Олександрії.

Вночі до диспетчерської служби ПАТ «Кіровоградобленерго» надійшло повідомлення про аварійне відключення повітряної лінії напругою 35 кВ. З’ясувалося, що невідомі викрали нижні секції металоконструкцій, без яких опори просто впали, залишивши без електропостачання значну частину Олександрійського району.

У зв’язку з цими подіями, ПАТ «Кіровоградобленерго» звертається до мешканців Кіровоградщини з проханням невідкладно повідомляти про підозрілих осіб, які здійснюють роботи в безпосередній близькості від металевих опор високовольтних ліній електропередачі, випадки крадіжок з інших електроенергетичних об‘єктів, інформувати про діяльність скупників викраденого майна енергокомпанії за телефонами:
(0522) 35-82-06 (автовідповідач), 35-82-35,
(067) 521-40-94, (067) 521-05-40
електронною поштою: koeobe02@shtorm.com.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар