У голови Кіровоградської облорганізації Європейської партії України провели обшук

Минулого тижня співробітники слідчого управління Міндоходів влаштували обшук у приватному будинку і в офісному приміщенні голови Кіровоградської обласної організації політичної партії “Європейська партія України” Севідова Олександра Сергійовича.

Про це повідомляють “Українські новини”.

“Для моєї ідентифікації в слідчих Міндоходів була роздрукована моя фотографія на тлі символіки Європейської партії України, що безумовно вказує на причетність до цієї політичної сили. Для чого це було зроблено мені невідомо”, – повідомив Олександр Севідов. – “Втім, обшук я пов’язую виключно зі своєю активною політичною діяльністю. Неодноразово ми з партійцями області проводили різні заходи у себе, брали активну участь у заходах всеукраїнського масштабу і в акціях Миколи Катеринчука, як потенційного кандидата на посаду київського міського голови”.

“Цікавим видається також і той факт, що обшук в Кіровограді в моєму будинку і в офісі проводили співробітники слідчого управління з самого Києва, а не обласного чи районного відділення. Очевидно, це зайвий раз вказує на цілеспрямований тиск виключно з політичних мотивів”, – зазначив голова Кіровоградського відділення.

У свою чергу, лідер Європейської партії України, народний депутат України , член парламентської фракції “Батьківщина” Микола Катеринчук зазначив, що сам не раз згадував у засобах масової інформації прізвище голови Кіровоградського обласного осередку як одного з фінансистів своїй київській кампанії. “Безумовно, ця інформація спровокувала інтерес у контролюючих органів, які за вказівкою з високих провладних кабінетів вдаються до банального тиску. Мета проста і зрозуміла – змусити мене і мою команду бути покірним слугою чинної влади”, – зазначив народний депутат.

“Я підготував низку депутатських запитів до правоохоронних органів, щоб вони втрутилися в ситуацію і дали мені роз’яснення щодо того, чому таким чином чиниться тиск на голову Кіровоградської партійної організації”, – додав Катеринчук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар