Кіровоградський бомж побив, пограбував та підпалив свого «колегу»

Кіровоградські міліціонери затримали 26-річного безхатченка, який побив, пограбував та підпалив «колегу».

Про це повідомили в СЗГ УМВС в області.

Доправлений до однієї з Кіровоградських лікарень громадянин з численними тілесними ушкодженнями, важкими опіками ніг та черевної порожнини, перебуваючи у непритомному стані, прожив не довго. Його кривдника правоохоронці встановили та затримали вже наступного дня.

Події відбувалися пізньої ночі на пустирищі у передмісті. 61-річний потерпілий разом зі знайомим,  який не мав постійного місця проживання, вживав алкогольні напої. Коли чоловіки захмеліли, молодший почав вимагати у старшого гроші.  Для того щоб підкріпити свої аргументи, він безжалісно побив товариша по чарці.

Від отриманих травм голови чоловік втратив свідомість. Понишпоривши  у кишенях, його кривдник забрав звідти 400 гривень, потім облив непритомного залишками алкоголю та підпалив.

Тільки на ранок важко травмованого чоловіка знайшла перехожі, яка викликала до нього «швидку». Однак, не зважаючи на всі зусилля лікарів, життя потерпілому врятувати так і не вдалося. Не приходячи до тями, він за кілька днів помер у реанімаційному відділенні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушень передбачених ст..121, 187 та 135 Кримінального кодексу України (нанесення тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, розбійний напад, залишення у небезпеці). Затриманого очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк він 7 до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар