Сьогодні моряки з «Кіровограда» отримали гуманітарну допомогу від Станіслава Березкіна (ФОТО, оновлено!)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вантаж з гуманітарною допомогою для екіпажу корабля «Кіровоград» від народного депутата ВР України Станіслава Березкіна сьогодні доставлено на місце призначення – у Крим.

У телефонній розмові Геннадій Солдецький, який супроводжував вантаж з Кіровограда,  розповів, що на блокпосту в містечку Армянськ автомобіль ретельно перевірили російські військові: обшукали салон і багажне відділення, довгими піками перевірили простір між коробками з продуктами й відкрили всі пакунки. На запевнювання, що там лише гуманітарна допомога, їдуче посміхалися й відказували: «Знаем мы вашу помощь!». Чоловіків, які супроводжують вантаж також ретельно обшукали, перевірили особисті речі й телефони.

Як повідомив Г. Солдецький, автомобіль з гуманітарною допомогою нині стоїть у смт. Новоозерне, де дислокується «Кіровоград». «Ми розвантажуємося під прицілом російських снайперів, які сидять в окопах за 300 метрів від корабля. Я нарахував трьох», – зазначив Геннадій Солдецький.

Детальніше про події в Криму і долю моряків з «Кіровограда» Г. Солдецький розповість на прес-конференції, яка відбудеться у вівторок, 11 березня, о 13.00 в Кіровоградському прес-клубі (вул. 50 років Жовтня, 1а, ТЦ «Копілка», 2 поверх).

Нагадаємо, народний депутат Станіслав Березкін першим виступив з ініціативою підтримати екіпаж корабля «Кіровоград» і організував відправлення гуманітарної допомоги до Криму.

На фото Геннадій Солдецький та командир середнього десантного корабля «Кіровоград» Володимир Хродченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар