Як провести вік-енд в Кіровограді

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Як провести вихідні в Кіровограді, відпочити з родиною і духовно підзарядитися, радить Перша електронна.

На вихідних Кіровоградський обласний художній музей запрошує на виставку «Крим – територія Любові!». Представлені в експозиції картини художників-романтиків, художників-патріотів презентують такий унікальний й прекрасний регіон, як Крим.

8 березня о 16.00 Кіровоградський обласний академічний український театр ім. Кропивницького запрошує на святковий концерт з насиченою театралізованою програмою «Все починається з любові».

9 березня о 12.00 у театрі ім. Кропивницького відбудеться дитяча вистава-казка «День народження кота Леопольда».

9 березня о 16.00 обласний театр ім. Кропивницького запрошує переглянути комедійну виставу «За двома зайцями» (п’єса М. Старицького).

9 березня о 10:45 туристична компанія «Фортеця» запрошує на безкоштовну екскурсію історичною частиною міста Кіровограда. Місце початку екскурсії – площа Богдана Хмельницького.

9 березня з 12 до 15 години Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А. Гайдара запрошує до відділу дитячого та сімейного читання, де працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою» спільно з Кіровоградським відділенням Всеукраїнської Академії Універсології – Сімейним Монтессорі центром «Ладушки».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар