Березкін направив гуманітарну допомогу в Крим екіпажу «Кіровограда» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Народний депутат ВР України Станіслав Березкін сьогодні відправив вантаж з допомогою для військових моряків, які несуть службу на кораблі «Кіровоград».

Вантаж супроводжується Кіровоградською організацією Товариства Червоного Хреста України, повідомляє Перша електронна газета.

Такий вчинок народного депутата є актом солідарності з військовими, які служать народу України та вірні присязі.

12 тонн продуктів харчування (повний набір різноманітних круп і макаронних виробів, консервів, м’ясних виробів, чай, кава та ін.) будуть доставлені морякам найближчим часом.
«Ми з величезною тривогою спостерігаємо за подіями, що відбуваються в Криму. Сьогодні всім нам важливо об’єднатися навколо ідеї соборної та єдиної України, братерства, взаємоповаги, і бути толерантними один до одного. Від всього серця хочу Вам сказати, що кіровоградці всі без виключення турбуються про Вас. Ви – наші захисники! Ми впевнені, що можемо розраховувати на Вашу підтримку. В свою чергу, знайте – ми готові підставити плече Вам і Вашим родинам. Бажаю Вам здоров’я та витримки», – зазначив Станіслав Березкін у своєму зверненні до екіпажу корабля.

Нагадаємо, що десантний корабель «Кіровоград» нині дислокується біля узбережжя Криму.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар