РНБО: З Росії прибуло чергове підкріплення для бойовиків

30.09.2016
Рішення РНБО «Про невідкладні заходи щодо фінансування потреб національної безпеки і оборони України у 2016 році» введено у дію – полковник Лисенко. Повідомляє Український кризовий медіа-центр. «Вчора Президент України Петро Порошенко увів у дію рішення [далі…]
Поширити:

У Кропивницькому привітали ветеранів

30.09.2016
Сьогодні, 30 вересня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Україні. 
Поширити:

Кіровоградщина: “Volvo” з Одеської області виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку з Хмельниччини

30.09.2016
Учора, 29 вересня, близько 8:00 на автодорозі “Стрий – Кіровоград – Знам’янка” поблизу с. Вільшанка, Новоархангельського району сталася ДТП. Житель Одещини на “Volvo” не впорався з керуванням та врізався у вантажівку “MAN”  із Хмельниччини.
Поширити:

У центрі Кропивницького на землі фірми екс-нардепа встановили черговий кіоск

30.09.2016
Днями у центрі Кропивницького, прямо біля входу у будівлю колишнього кінотеатру “Зоряний”, з’явився черговий витвір архітектурного “мистецтва” – торгівельний вагончик “La crepes”.
Поширити:

В Олександрії звільнили керівництво інтернату, де завагітніла неповнолітня вихованка

30.09.2016
Учора, 29 вересня, управління освіти і науки КОДА звільнило директора Олександрійської школи-інтернат Тетяну Сорокун і завуча Оксану Антонову. Керівників звільнили за ст. 41 (Одноразове грубе порушення трудових обов’язків) КЗпП України.
Поширити:
1 2 3 91