Президент призначив довічну стипендію ветерану з Кіровоградщини

29.02.2016
Указом Президента України  від 29 лютого   №70/2016 призначено довічні державні стипендії  низці  учасників  бойових дій у період Другої світової війни 1939-1945 років з різних областей України. Серед  них  і мешканець села Хмельове  Маловисківського району – [далі…]
Поширити:

Каштани на Новомиколаївці спиляли законно? (ФОТО)

29.02.2016
Кіровоградська поліція чомусь не поспішає розслідувати справу з незаконним спилюванням чотирьох каштанів по вулиці Короленка, 5. Дерева росли перед парканом служби з виготовлення пам’ятників.
Поширити:

Голів об’єднаних територіальних громад Кіровоградцини запрошують на навчання в «Академії лідерства» (АНОНС)

29.02.2016
Мінрегіон України та Програма Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» оголошують конкурс на участь у програмі навчання «Академія лідерства» для голів об’єднаних територіальних громад.
Поширити:

У Кіровограді новий начальник Держгеокадастру – скандально відомий Вадим Чувпило

29.02.2016
Тимчасово виконуючим обов’язки начальника головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області призначено Вадима Чувпила. Цю інформацію Першій електронній підтвердили у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру.
Поширити:

Кіровоградські гумористи виступили на гала-концерті “Київської Ліги сміху” (ВІДЕО)

29.02.2016
У суботу, 27 лютого, у Києві проходив фестиваль «Київської Ліги Сміху». На конкурс подавали заявки більше 40 команд з усієї України, але у гала-концерт потрапили лише 21. Серед них і кіровоградці – творчий колектив «Наївність».
Поширити:

Кіровоградських студентів запрошують до конкурсу «OPEN MEDIA SPACE» (АНОНС)

29.02.2016
У кіровограді, в рамках “Шкільної журналістики” запроваджено додатковий конкурс для активної учнівської та студентської молоді: конкурс лонгрідів для учнівської та студентської молоді «OPEN MEDIA SPACE».
Поширити:
1 2 3 87