Терористи обстрілюють українських військових із житлових районів Донецька (РНБО)

30.06.2015
На Маріупольському напрямку противник здійснив серію потужних артилерійських та мінометних обстрілів наших позицій по всій лінії фронту на цій ділянці від Новотроїцького до Широкиного. Бойовики змінили тактику, ведучи вогонь з важкого озброєння навіть у світлу [далі…]
Поширити:

Олександрійські студенти ремонтують військову техніку

30.06.2015
За ремонт військової техніки взялися студенти Олександрійського політехнічного коледжу, що на Кіровоградщині. Хлопці зголосилися попрацювати в майстернях разом із місцевими волонтерами, які відновлюють військову техніку 80-ї окремої аеромобільної бригади.
Поширити:

Екіпаж СДК “Кіровоград” відсвяткував 44-річчя корабля (ФОТО)

30.06.2015
27 червня екіпаж СДК “Кіровоград” святкував 44-річчя  корабля. Привітати моряків приїхала і делегація з міста Кіровограда на чолі з Директором комунального підприємства «Управління будинками Кіровоградської міської ради» Миколою Кучером.
Поширити:

Кіровоградців запрошують вчитись у першій в Україні Школі урбаністики

30.06.2015
CANactions відкриває першу в Україні Школу урбаністики і оголошує набір учасників до неї. Коротко про програму Школи. Це найголовніша інформація, деталі вступу можна знайти на нашому сайті (www.school.canactions.com/uk/): Хто ми? Перша в Україні школа урбаністики CANactions School [далі…]
Поширити:

Кіровоградські правоохоронці за кілька годин розшукали підозрюваних у пограбуванні пенсіонера

30.06.2015
Ціною життя 72-річного чоловіка ледь не стали 350 гривень. Через небайдуже ставлення громадян та вчасно надану медичну допомогу, потерпілому пощастило вижити. Його кривдників правоохоронці знайшли вже за кілька годин.
Поширити:
1 2 3 73