Кавказькі повстанці почали війну проти російської армії

У селищі Гимри підпільники збили військовий вертоліт, в Унцукульському районі оголошена контртерористична операція.

У гірському Дагестані місцеві повстанці почали бойові дії проти російської армії. Зосередившись в Унцукульському районі неподалік від Гімринского тунелю, вони дали кілька боїв російським силовикам. Зокрема, був збитий військовий вертоліт, на підтвердження чого було опубліковано відео місцевих жителів.

Російська окупаційна влада була змушена ввести режим контртерористичної операції (КТО) з метою пошуку бойовиків. У зв’язку з спецоперацією був тимчасово закритий Гімринскій автодорожній тунель. Місцеві жителі повідомили про скупчення великої кількості військової техніки у Гимри.

З 10.00 силовики почали обстрілювати лісисту місцевість, розташовану неподалік від тунелю і траси, повідомив житель села. Чути вибухи. Все як на голках сидять. Чекають, коли скажуть покинути село. Сподіваюся, цього разу обійдеться “, – розповідають місцеві.

Згодом офіційні власті оголосили про вбивство трьох місцевих повстанців і поранення одного спецназівця, передає Кавказький вузол”. Силовики продовжують переслідувати бойовиків, які переховуються в гірських лісах Унцукульского району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар