Тінь часу: таємниці та краса Одеси

Усі ми захоплюємося красою рідної країни, магією її міст та містечок, улюбленими місцями для відпочинку, куди майже щодня можемо вийти прогулятися з друзями та відпочити душею. Але що стосовно історії таких здавалось би звичних для нас місць?

Пролити світло на містичні історичні місця допоможе рубрика “Тінь часу”, яка розповідає про магічні та незвичайні місцини різних міст України. Тут тісно переплітаються дві площини, що паралельно розгортаються у нашій буденності: повсякденне життя людей і містична історія середовища перебування.

“Тінь часу” – це не лише захопливо, унікально та непередбачувано, але й молодіжно та по-українському шалено красиво. Це проект, який допоможе під іншим кутом оцінити справжню “тінь міста”.

Сьогодні в об'єктиві - Одеса.

На кожне місце  з часом падає тінь, а ось яка вона буде, погана чи хороша, вирішує час.

Хтось вірить у містику, хтось ні, але дивні речі трапляються. Ось і ми вирішили перевірити міфи та легенди нашої країни.

У кожному великому і старому місті є свої “темні місця” з поганою або містичної славою. Когось такі місця лякають, а когось навпаки притягують.

ОДЕСА – дійсно перлина Причорноморського узбережжя. Вона вабить своєю красою: її види заворожують, а історія захоплює. Ось і я прибула у місто-гумористів щоб поринути в його таємниці.

Ми розкажемо вам про район в'язниці і кладовища, парки Шевченка та Преображенський, про гору Чумка.


Поширити:

Залишити коментар:

коментар