Збережемо низькопідлогові тролейбуси ЛАЗ разом!

До мене, як до людини що має деяке відношення до електротранспорту Кропивницького, надійшла інформація про вірогідний продаж двох тролейбусів ЛАЗ.

Ось пропозиції ТОВ “Гранекс” щодо продажу тролейбусів. За машини вищезгаданої марки просять 562 тисячі 250 гривень. Можливий покупець вже оглядав транспорт. Але…

Матеріал з сайту корпорації "Укрелектротранс" http://korpmet.org.ua/?p=2656
Матеріал з сайту корпорації “Укрелектротранс”
http://korpmet.org.ua/?p=2656

Ми можемо врятувати соціально важливий клас транспорту у місті. Низькопідлоговий тролейбус. На відміну від тролейбусів Дніпро-Т103, ЛАЗи мають низький рівень підлоги по всій довжині кузова, що має більше можливостей для громадян з особливими потребами або для громадян похилого віку.

Тролейбус Дніпро Т-103 на кінцевій "Залізничний вокзал". 25 січня 2017 року.
Тролейбус Дніпро Т103 №109 на кінцевій “Залізничний вокзал”. 25 січня 2017 року.

Технологічно нові машини від двох “бананів” (лагідне призвісько ЛАЗів від працівників депо) не дуже відрізняються. Отже, з технічним обслуговуванням проблем не може бути. Тим паче, за майже 10 років експлуатації персонал має досвід ремонту цієї моделі.

Також варто зазначити, що тролейбуси ЛАЗ потребують проведення капітального ремонту, який суттєво може продовжити строк служби машин.Досвід проведення капітальних ремонтів у КП “Електротранс” є.

Тролейбус ЛАЗ Е183D1 №002 на вулиці Великій Перспективній. 9 травня 2016 року.
Тролейбус ЛАЗ Е183D1 №002 на вулиці Великій Перспективній. 9 травня 2016 року.

Самі машини у дуже доброму стані. Можуть прослужити місту ще довго.
Важливо зберегти їх! 
Адже завдяки цьому ми зможемо зробити так, що випуск зручних для містян усіх категорій, включаючи людей з особливими потребами та пенсіонерів, зросте з 20 до 22 машин! Це нові Дніпро та старі-добрі ЛАЗи.

Тролейбус ЛАЗ Е183D1 №002 на кінцевій "Вулиця Лісопаркова". 3 липня 2016 року
Тролейбус ЛАЗ Е183D1 №002 на кінцевій “Вулиця Лісопаркова”. 3 липня 2016 року

Зробити це дуже просто.
Написати колективного листа до мера Кропивницького – Райковича Андрія Павловича з проханням викупити у ТОВ “Гранекс” тролейбуси ЛАЗ у власність міста. Нагадую, ціна питання: 1,125,200 гривень.

Посилання для зворотнього зв’язку з очільником міста:
https://www.kr-rada.gov.ua/contacts_g/

З повагою та надією,
Небайдужий містянин та колектив сайту – об’єднаної міжнародної фотогалерєї міського електротранспорту http://transphoto.ru .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар