На Кіровоградщині шукають керівників рибоохоронного патруля

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
agropolit.com

16 вересня стартував  прийом документів для конкурсного відбору на посади керівників до рибоохоронного патруля в Запорізькій, Львівській, Кіровоградській, Полтавській, Херсонській, Черкаській та Чернігівській областях.



Про це Першій електронній повідомили в Держрибагентстві України.

«Рибний патруль – це новий персонал, люди з високою мотивацією, відібрані на основі відкритих кадрових конкурсів.  Ми запрошуємо всіх тих, кому небайдужий стан рибного господарства та хто відчуває в собі сили задля роботи в рибоохоронному патрулі, подавати документи, проходити конкурс. Галузі потрібні вмотивовані, чесні, ефективні люди», – повідомив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Нагадаємо, запуск  рибоохоронного патруля  на території  всієї України є складовою Концепції реформування рибного господарства. Відповідно до неї  30.09.2015 р. КМУ було прийнято Постанову №894 «Питання функціонування територіальних органів Державного агентства рибного господарства», відповідно до якої розпочалася реформа органів рибоохорони: ліквідація діючих органів рибоохорони та створення нового органу «рибоохоронного патруля».

Перший в Україні рибоохоронний патруль розпочав роботу 16.06.2016 на Київщині.

Рибні патрульні пройшли фахове навчання, курси підвищення кваліфікації у європейських експертів,  а також будуть оснащені сучасною технікою.

Детальніше з умовами проведення конкурсу, посадовими обов’язками, кваліфікаційними вимогами можна ознайомитись за посиланням щодо:

–      начальника Управління Держрибагентства у Запорізькій області;

–      начальника Управління Держрибагентства у Львівській області;

–      заступника начальника Управління Держрибагентства у Кіровоградській області;

–      начальника Управління Держрибагентства у Полтавській області;

–      начальника Управління Держрибагентства у Херсонській області;

–      заступника начальника Управління Держрибагентства у Херсонській області;

–      начальника Управління Держрибагентства у Черкаській області;

–      начальника Управління Держрибагентства у Чернігівській області.

Для участі в конкурсному відборі претендент особисто подає та/або надсилає поштою (04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-а) комісії наступні документи:

  1. Копію паспорта громадянина України.
  2. Письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
  3. Письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
  4. Копії документа (документів) про освіту.
  5. Заповнену особову картку встановленого зразка.
  6. Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 рік.

Документи щодо участі у конкурсному відборі приймаються протягом 15 календарних днів після оприлюднення оголошення (включно до 30 вересня до 18.00) за адресою: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-а.

Тестування відбудеться о 9:00 11 та 12 жовтня 2016 року в місті Київ за адресою: вул. Хрещатик, 24. По вул. Січових Стрільців, 45-а відбудеться 2 етап конкурсу – розв’язання ситуаційних завдань та співбесіда.

За додаткової інформації звертайтесь за телефоном: (044) 486-99-18 або на електронну адресу: kadry@darg.gov.ua

Нагадаємо, відкритий конкурс на зайняття вакантних посад керівників рибного патруля відбудеться відповідно до вимог Закону «Про державну службу» у новій редакції, включатиме електронне тестування та співбесіду. До роботи конкурсної комісії можуть бути залучені державні службовці, у тому числі з інших державних органів, науковці та експерти у відповідній сфері, представник виборного органу первинної профспілкової організації та представники громадських об’єднань.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар