Кіровоградщина: хлопець вкрав мопед, бо хотів покататись

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські викрили зловмисника, який украв мопед, щоб покататися. Ним виявився 22-річний житель одного з сіл Олександрійського району. За вчинення кримінального правопорушення особі загрожує до 5 років позбавлення волі.


Наприкінці грудня до районного відділення поліції з заявою звернувся 46-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив про крадіжку мопеда, який він залишив без нагляду біля приміщення одного із закладів.

«У ході розслідування працівники поліції у скоєнні кримінального правопорушення викрили раніше судимого за крадіжки жителя району. Зловмисник пояснив, що побачивши транспортний засіб, вирішив заволодіти ним, щоб покататися. По дорозі до Світловодського району у мопеді закінчилося паливо, тому крадій вирішив заховати його в найближчій лісосмузі. У даний час викрадене вилучено та повернуто власникові» – розповів начальник Олександрійського відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, до 5 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар