Перші порушення під час виборів на Кіровоградщині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За кілька годин виборів на Кіровоградщині уже зафіксовані перші порушення.

Про це стало відомо на виборчому марафоні.

У селі Підгайці на Кіровоградщині люди голосують по талонах. За словами представника “Народного контролю”, виборцям на дільницях видають талони, за якими вже отримують бюлетні. Така процедура не є дозволеною правилами виборчого процесу.

Дільниця №350\845 на вул Тореза Моріса у Кіровограді відкрилась на 15 хвилин пізніше визначеного часу без пояснення причини. Ще одна дільниця відкрилась із запізненням у 30 хвилин – на вул Жадова.

У першій Кіровоградській міській лікарні (№350\885) видавались бюлетені людям, які не повинні голосувати на цій дільниці. Пацієнти лікарні можуть голосувати за кандидата на посаду мера міста, але не мають права віддавати свій голос за номера списків до місцевих рад (голосування дозволено за умови попереднього запиту). Адже приписані на інших округах. Народний депутат Костянтин Яриніч повідомив про факт порушення роботи дільниці на території міської лікарні і додав, що зі 120 можливих бюлетнів близько 40 було видано протизаконно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар