На наступній сесії Кіровоградської облради розглянуть план розвитку до 2020 року і перерозподілять бюджет

18 вересня відбудеться чергова сесія Кіровоградської обласної ради. З наступного тижня почнуться засідання комісій ради.

 Про це під час апаратної наради в ОДА заявив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Віктор Серпокрилов, заступник голови Кіровоградської ОДА, зазначив, що список питань, що виносяться на на сесію, вже сформований: “На сесію винесемо план заходів на 2016-2020 роки. У процесі збору проектних ідей Кіровоградською ОДА зібрано 450 проектів. Сподіваюсь, що 28 серпня під час засідання розширеного комітету ці ідеї будуть розглянуті, визначено їх доцільність і джерела фінансування. Прошу керівників структурних підрозділіо особисто взяти участь у засіданні і презентувати ці ідеї.

Також прошу долучити до бюджету ще 61,4 млн грн залишкових коштів бюджету області. З них  2,1 млн грн пропонується направитина індексацію стипендій студентам, 1,5 млн на відпочинок воїнів АТО, підтримку їх сімей, оздоровлення ветеранів Другої світової Війни. 10,7 пропонується виділити на капітальні видатки, перш за все ремонти. 4,3 млн – на вирішення проблем з оплатою за енергоносії у держструктурах. 5,1 млн  – на інші видатки.”, заявив заступник голови ОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар