Кіровоградці безкоштовно ремонтують військову техніку

Працівники “Об’єднаного автогосподарства медичних закладів”, “Автобази Кіровоградської обласної ради” та учні ДНЗ “Кіровоградський професійний ліцей імені Героя Радянського Союзу О.С.Єгорова”  ремонтують військову техніку для земляків-воїнів АТО,

Працівники “Об’єднаного автогосподарства медичних закладів”, як і багато інших небайдужих людей, беруть активну участь у допомозі військовим на Сході нашої країни, у вигляді ремонту військової техніки. Підприємство в цьому плані допомагає не перший раз. Цього разу відремонтовано та відправлено бойову броньовану машину розвідки (БРДМ), а своєї черги чекають ще одна така машина, ЗІЛ 130 та автомобіль УРАЛ, які вже очикують бійці 34-го батальйону. Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної ради.

Підприємство “Автобаза Кіровоградської обласної ради” також активно допомагає бійцям. На сьогодні в процесі ремонту знаходиться автомобіль УАЗ (відправлятиметься військовим 3-го батальйону).

Роботи з оновлення військового транспорту працівники підприємств виконали безкоштовно спільно з учнями ДНЗ “Кіровоградський професійний ліцей імені Героя Радянського Союзу О.С.Єгорова” .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар