Завтра – всеукраїнська прем`єра першого вітчизняного повнометражного мультфільму (ВІДЕО)

«Баба́й» — український повнометражний анімаційний фільм Марини Ведмідь, створений на студії Укранімафільм у 2014 році. Прем’єра на великих екранах відбудеться завтра, 18 грудня.

“Бабай» – це історія про нереальні пригоди, про мрії і бажання, сила яких перевищує будь-які очікування. Що відбудеться, коли у гонитву за мрією вступають герої народних міфів і казок? Відьма, Чорт, Вій, Змій Горинич – кожен з них, виявляється, потайки розмірковує про спокійне людське щастя. Але шлях до нього – складний та сповнений сюрпризами долі”, – так говорять про свою анімаційну стрічку творці “Бабая”.

Головних героїв стрічки озвучували відомі українські актори Остап Ступка, Ірма Вітовська, Володимир Мойсеєнко та Володимир Данилець, а Кіт-скрипун, нещасно закоханий герой мультфільму “Бабай”, говорить голосом українського музиканта Мирослава Кувалдіна, автора пісні про Кіровоград.

Мультиплікатори концерну “Укранімафільм” відомі в Україні і світі такими мультфільмами, як  «Пригоди трьох козаків», «Пригоди капітана Врунгеля», «Острів скарбів», «Лікар Айболить», «Аліса в країні чудес» та «Аліса в Задзеркаллі», «Йшов трамвай № 9».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар